Imperor.net: Новости: аристократия, монархия, luxury, история Echipament

În afară de echipamentele comerciale și de depozitare standard, la care se referă:

  • scanerele de coduri de bare,
  • imprimantele pentru cecuri,
  • imprimantele pentru etichete
  • etc.

Veți putea utiliza și „terminale de colecatre a datelor” moderne prescurtat „TCD”.

Este comod să utilizați aceste dispozitive mobile, dacă aveți depozite sau spații comerciale mari. TCD – este un mic calculator, care poate acumula rezultatele unei anumite activități, pe care ulterior le puteți trece ușor în baza de date principală.

De exemplu, în cazul inventarierii. O puteți efectua utilizând un scaner de coduri de bare obișnuit, dar puteți înscrie această sarcină pe un terminal de colectare a datelor, pentru a vă deplasa printre rafturi, fără a fi limitați în spațiu.

Lucrul cu clienții

Acum să examinăm mai atent baza de clienți, care va fi formată în procesul de lucru. Cu cât mai atenți sunteți cu clienții Dvs., cu atât mai multe cumpărături vor face de la Dvs.!

Clientul poate fi adăugat chiar la formalizarea vânzării, și se vor afla toți în modulul special „Clienți”.

Cumpărătorii pot fi împărțiți pe grupuri, ca să-i puteți găsi ușor pe toți: pe cei problematici, fideli sau VIP.

Fiecare client poate avea propria listă de prețuri. De asemenea, funcționează un sistem de acumulare: cu cât mai mulți bani va cheltui la Voi cumpărătorul, cu atât mai mari reduceri va primi. Acest lucru va stimula clienții să efectueze cumpărături nelimitate în magazinul Dvs.

Puteți menționa despre fiecare client, de unde a aflat despre Dvs., ca ulterior, prin intermediul unui raport special, să puteți analiza ce reclamă funcționează mai eficient. Nu cheltuiți în zadar banii Dvs. pe reclame ineficiente!

Clienții pot primi bonusuri la fiecare achiziție, iar cu aceste bonusuri pot chiar să plătească alte cumpărături. Acest lucru, de asemenea, determină clienții să cheltuiască mai mult la Dvs.

Pe lângă toate acestea, Veți putea direct din programul nostru să trimiteți clienților notificări SMS despre noi intrări de produse și despre diverse promoții. Și acest lucru va determina, fără îndoială, creșterea cifrei Dvs. de afaceri!

De asemenea, Veți putea stabili vânzătorilor salarii negociabile, pentru ca nu doar clienții să vrea să cumpere mai mult de la Dvs., dar și colaboratorii să dorească să vândă mai mult.

Toate aceste trucuri profesionale de lucru cu clienții vor aduce afacerea Dvs. la un nivel absolut nou și vă vor auta să depășiți toți concurenții!

Analiza mărfii

În afară de munca atât de minuțioasă cu baza de clienți, programul nostru acordă o atenție sporită lucrului cu produsele. Avem prevăzute o multitudine de rapoarte administrative pentru diverse tipuri de analiză.

În primul rând, Veți putea identifica produsul, care se bucură de cea mai mare popularitate.

De asemenea, într-un raport separat, programul va indica produsul, care Vă aduce cel mai mare venit, deși este posibil, ca din punct de vedere cantitativ, să nu fie cel mai des cumpărat.

Și aici există o limită fină. Dacă Veți observa, că nu cel mai popular produs vă aduce cel mai mare venit, veți înțelege imediat, că există posibilitatea de a majora prețul acestuia, pentru a transforma cererea ridicată în venit suplimentar!

  Краудсорсинг как инструмент для сбора идей

În același timp, Veți putea analiza venitul pe fiecare grup și subgrup de produse.

Atrageți atenție, că toate rapoartele noastre analitice sunt formate pentru orice perioadă de timp. Acest lucru înseamnă că, Veți putea vizualiza o anumită zi, lună și chiar un an întreg.

În afară de partea tabelară, toate rapoartele conțin grafice vizuale și diagrame, care Vă permit, printr-o simplă privire aruncată, să înțelegeți imediat rezultatele activității propriului magazin.

Compania noastră nu produce același tip de rapoarte, fiecare raport este un instrument profesional, care Vă oferă o imagine complexă asupra subiectului, pentru care a fost elaborat.

Cel care va utiliza progamul nostru, chiar fără a avea o pregătire specială, poate deveni ușor cel mai bun administrator!

9.10. Diferite variante ale unuia și aceluiași raport pot fi obținute, utilizând parametrii de intrare. De exemplu, intrăm în raportul „despre vânzări” și vedem că, pe lângă perioada analizată, mai puteți preciza, că doriți să vedeși vânzările anume:

9.11.

  • după un anumit grup sau subgrup de produse,
  • sau după un anumit magazin,
  • sau după un naumit vânzător.

În așa caz, raportul respectiv o să vă arate deja nu toată informația, ci pe cea selectată în baza parametrilor aleși.

Revenim la alte tipuri de analiză. Programul nostru poate afișa „produsul învechit”, pentru ca Dvs. să puteți lua rapid decizii administrative, despre ce faceți cu el, pentru a nu suporta pierderi.

Mai mult ca atât, programul nostru, este singurul de acest fel, care îi oferă vânzătorului posibilitatea de a evidenția acel produs, despre care clienții au întrebat, dar nu era. Fie nu era disponibil, fie Dvs. nici nu îl aduceți.

Asta însă poate însemna un venit ratat! Acum Veți putea exclude ratarea venitului, transformându-l în venit suplimentar!

Dacă utilizați un produs de calitate proastă, care este deseori returnat, „Sistemul Universal de Evidență o să Vă arate cu ușurință acel produs, ca să nu cheltuiți în zadar bani, cumpărând produse de calitate îndoielnică.

De asemenea, programul nostru de nouă generație pentru magazin conține funcții de planificare și prognoză. Veți putea vede în orice moment pentru cât timp de activitate neîntreruptă, Vă ajunge un produs sau altul.

În lista specială Veți putea vedea acele produse, care se epuizează. Totodată, colaboratorul responsabil, va primi operativ notificări pop-up de la program despre produsele care se epuizează. Iar dacă acest colaborator este deseori plecat, programul îi va transmite notificări SMS. Nu pierdeți banii dvs. din cauza lipsei neprevăzute a produsului necesar!

Raportul de bază, desigur, îl reprezintă „soldurile mărfurilor”. Îl Veți putea elabora pentru orice depozit sau magazin. Dacă aveți o rețea de subdiviziuni, niciuna din acestea nu va rămâne necontrolată.

Puteți chiar organiza astfel încât, un magazin să vadă soldurile alltuia. Pentru a nu spune pur și simplu cumpărătorului că un anumit produs nu este disponibil, ci a-l redirecționa către un alt magazin din rețeaua Dvs.

Atrageți atenție că, programul „USU” poate funcționa atât în rețea locală, cât și prin internet, de aceea, unirea tuturor magazineleor într-o singură structură funcțională de succes nu este o problemă pentru noi!